Äänensävy | Käännöstoimisto Pauhun blogi

Kevätsiivoa markkinointisi

shutterstock-37682983

Strategia ja tekemisen tavat tuppaavat ajan myötä pölyttyä. Siksi kannattaa soveltaa siivouksen ideaa myös markkinointiin, jotta se pysyy kristallinkirkkaana ja tehokkaana. Siispä reippaasti asiaan!

0 comment(s)

Mielipiteetön pomo ei vahvista brändiä

shutterstock-139744612

Suomalaiselle yritysjohtajalle mielipiteensä, etenkään raikkaasti kärkevän tai rintamalinjoja jakavan ajatuksen ilmaiseminen on perinteisesti ollut tuskaisaa.

0 comment(s)

Pelkkä hyvä tarina ei riitä

shutterstock-535508461

Suomen suurimman sanomalehden Helsingin Sanomien Kuukausiliite on suomalaisen journalismin paraatipaikka, jonka erinomaista journalismia on ylistetty ja palkittu lukuisia kertoja. Korkeaa laatua on silloin lupa odottaa myös lehden mainoksilta, jotka yhä useammin ovat tarinallistettua sisältömarkkinointia tai mediayhtiön itsensä tuottamaa natiivimainontaa. Kuukausiliitteen natiivimainokset eivät kuitenkaan koukuta lukemaan. Miksi näin?

0 comment(s)

Käyhän kääntymässä!

PAUHU-KANKURI-copy-2

Tervetuloa Helsingin ytimeen torstaina 12.10.2017 klo 10–16! Markkinoijan käännöstoimisto Pauhun asiantuntijat jutustelevat kääntämisen saloista vapaan ohjelman merkeissä. Kaikille kiinnostuneille avoin tapahtuma, tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa.

0 comment(s)

Sisältö = sielu, muotoseikat = identiteetti

shutterstock-word

Tekstihän on vain tekstiä, eikö? No ei sentään. Hyvän käännöksen anatomia on sanakasaa monimuotoisempi. Muotoseikkoja on huomattava määrä. Niiden hallinta ratkaisee syntyykö sinänsä oivasta asiasta hyvä vai huono muistijälki. Hyvä kääntäjä esittää myös nämä asiat johdonmukaisesti oikein ensimmäisestä sanasta viimeiseen pisteeseen.

0 comment(s)

Bloggaaja ja lukija – ystävät?

shutterstock-166552256

”Blogiyhteistyön kautta pääsin testaamaan tän sarjan tuotteita – ja täytyy kyllä sanoa, että nämä ovat aivan ihania!”

0 comment(s)

Tilaa Blogi

Viimeisin blogikirjoitus

Kevätsiivoa markkinointisi

Linda Ahlblad, Käännöstoimisto Pauhu | 6.4.2019
Kaikki blogikirjoitukset